Gevelreiniging Haarlem

Is uw gevel of terras aan reiniging toe? Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij G. Doornink en Zoon reinigt al u objecten. Of het nu gaat om particulieren woningen, een lage of hoge flats, VVE, scholen of winkels, bij ons kunt u terecht voor gevelreiniging Haarlem. Met een specialist uit uw regio bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en uitstekende hulp.

Met meer dan 25 jaar ervaring bent u voor gevelreiniging Haarlem bij Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij G. Doornink aan het juiste adres. Bel ons voor een afspraak: 06 – 53 42 90 62  of 06 – 53 86 85 94.

 

Verbeter de uitstraling & levensduur van de gevel met gevelreiniging Haarlem

Ziet uw buitengevel er na al die jaren wat slordig en onverzorgd uit? Is er bijvoorbeeld een groene- of witte aanslag ontstaan of is er mos op het voegwerk gaan groeien? Dan is het hoog tijd voor een goede gevelreiniging. De vervuiling laat namelijk niet alleen een onverzorgde indruk achter, maar het tast ook de kwaliteit van de buitenmuren aan. Door de vervuiling van de buitenmuren te verwijderen beschermt u de gevelmuur dus tegen verdere beschadigingen. Al met al zitten er belangrijke voordelen aan een gevelreiniging in Haarlem:

  • U verhoogt uw woningwaarde omdat deze er beter uit ziet;
  • Doordat het huis verzorgder oogt, vergroot u de kans op het vinden van een huurder of koper;
  • U verbetert de kwaliteit en de levensduur.
  • U vermindert warmteverlies en tocht, waardoor u binnenhuis een prettiger leefklimaat creëert.

 

Gevelreiniging Haarlem

Met gevelreiniging wordt vuil en aanslag van uw gevel verwijderd. Geen lelijke witte of groene aanslag meer. Onze vakman verwijdert zelfs graffiti van de buitengevel. Vervuiling ziet er lelijk uit, maar het beschadigt ook het metselwerk. Door mos loopt bijvoorbeeld regenwater niet naar beneden, maar blijft het hangen op de gevel. Neerslag trekt hierdoor in de buitenmuren en veroorzaakt overlast en poreuze muren. Onze gevelreiniging vakman gebruikt stoomreinigen en nevelstralen voor het reinigen van milde aanslag.

Wij gebruiken bij gevelreiniging geen chemische reinigingsmiddelen. Wij reinigen ook dakgoten en dakkapellen.

Wenst u meer informatie over gevelreiniging Haarlem? Neem dan even contact met ons op. Dit kan telefonisch, maar ook via ons contactformulier op de website. Onze telefoon nummers zijn: 06 – 53 42 90 62  of 06 – 53 86 85 94. Wilt u direct een afspraak maken voor gevelreiniging in Aerdenhout? Bel dan even naar een van de genoemde telefoon nummers!

 

U kunt bij ons ook voor gevelreiniging terecht in Haarlem, Aerdenhout, Zandvoort, Bloemendaal en Heemstede.
Ook voor graffiti verwijdering kunt u ons inschakelen in Haarlem, Bloemendaal, Zandvoort, Heemstede en Aerdenhout